17 Νοέμβρη 81, Πυλαία Θεσσαλονίκη
+30 2310 544730
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η Καρακίτσος Ο.Ε. επιχειρεί, με μεγάλη επιτυχία, από το 1964!

Η Καρακίτσος Ο.Ε. είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή υλικών συσκευασίας (χάρτινες, πλαστικές, υφασμάτινες και non woven σακούλες, σάκοι για αλεύρι, ζάχαρη και παρόμοια προϊόντα) και στην κατασκευή πολυμερικών κλισέ για φλεξογραφία και κλισέ μαγνησίου για μεταλλοτυπία και θερμοτυπία.

Ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Καρακίτσο το 1964. Το 2006 πέρασε στα χέρια των παιδιών του, Ανδρέα και Μιχάλη, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις απαιτήσεις των συνεργατών και των πελατών της.

Άξονες της επιτυχίας μας, η εργασία, η άμεση εξυπηρέτηση, η γρήγορη παράδοση και οι χαμηλές ποσότητες σε τιμές χονδρικής!

Η Καρακίτσος Ο.Ε. είναι επανδρωμένη από ομάδα άψογα καταρτισμένων επαγγελματιών, σε κάθε τμήμα της παραγωγικής διαδικασίας!

Στους χώρους της εταιρίας λειτουργούν:

• Δημιουργικό γραφιστικό τμήμα

• Τμήμα προβολής & στησίματος εργασίας

• Τμήμα διαχωρισμών & φιλμ

• Τμήμα επεξεργασίας ελαστικών

• Τμήμα φινιρίσματος & ελέγχου σφαλμάτων εργασιών

Η ηθική, ο επαγγελματισμός, η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση, η συνεχής εφαρμογή νέων μεθόδων και τεχνολογιών και η συνεχής ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού, έχει οδηγήσει σε σταθερή άνοδο της εταιρείας μας, στοχεύοντας στην επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων και πιο υψηλών στόχων στην εγχώρια και ξένη αγορά!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

17 Νοέμβρη 81
Πυλαία, Θεσσαλονίκη

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Τηλ: +30 2310 530354
Fax: +30 2310 544730

CONTACTS

info@thessbags.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ: 8:00 – 16:00
Σαβ-Κυρ: Κλειστά